Hestneshagen

Velkommen til P - kullet.

Hestneshagen´s Pocahontas / " Mina " 7 uker <3
Hestneshagen´s Phoebe / " Selda " 7 uker <3

7 uker

7 uker har valpene blitt, og det er tid for siste oppdatering.
Neste helg begynner vi å levere de.
De er en fantastisk gjeng, som er blitt veldig selvstendige.
De er kjempe flinke til å løpe ut i hagen og gjøre fra seg, og vi har vært heldige med mye fint vær.
Valpene har nå gått over fra starter for til valpefor.
På mandag skal de til veterinæren for å vaksineres, chippes og få helseattest. Vi krysser fingrene for at alt er i orden med alle seks. Vi skal kose oss med gjengen denne siste tiden. Vi jobber med å få de renslige, og fra i natt begynner de tilvenning med å sove to og to sammen i bur.
Vi ønsker våre små skatter lykke til ut i den store verden, og vi vet at dere alle kommer til fantastiske hjem <3 ♥♥

Hestneshagen`s Pocahontas Entertainer / 
«Mina» : 1466 gram.
Hestneshagen`s Phoebe Entertainer / 
" Selda " : 1285 gram.
Hestneshagen`s Queen O´Hearts /
«Betzy» : 1780 gram.
Hestneshagen`s Queen O´Stars /
«Mira» : 1600 gram.
Hestneshagen`s Queen of the Night / 
«Frida» : 1680 gram.
Hestneshagen`s Quasimodo /
" Bruno " : 1600 gram.

4 uker.

4 uker gamle 💕🐶

Da er fire uker gått. Det går veldig bra med alle valpene, de vokser og utvikler seg for hver dag.I dag fikk de ny ormekur. De har også nå fått hilse på de andre hundene våre, noe som er veldig spennende. Vi har nå også begynt å ta imot besøk av andre, så valpene blir sosialisert og får masse kos av mennesker.

Veldig koselig med første besøk av valpekjøpere ( etter at valpene var født😊) .

Pocahontas Entertainer : 805 gr. 
Phoebe Entertainer. : 696 gr. 

3 uker.

3 uker i dag for P- kullet .Det går bare supert med alle valpene, og begge mødrene. Det er nå mer aktivitet i valpekassen, valpene er begynt å gå litt rundt. Vi har tatt de ned i stuen, og vil nå fremover begynne å la andre mennesker enn oss få hilse på de. De andre hundene får lov å snuse på valpene, men begge mødrene passer fortsatt godt på dem💕🐶🐣 Vi ønsker dere alle en riktig god påske, her blir det hjemme og nyte de skjønne skattene våre, men noen turer i skogen med de voksne hundene. 🐣🐥☀️💕🐶💐

Vekt 3 uker :
Hestneshagen`s

Pocahontas Entertainer : 600 gr.
Phoebe Entertainer : 530 gr.

2 uker.

Da er P- kullet blitt 2 uker, og vi puster lettet ut. Det har vært to krevende uker, med oppfølging konstant døgnet rundt. Men det er fantastisk når resultatet nå er to skjønne valper som er blitt runde og gode💕🐶🐶💕
Tinca har vært på kontroll hos veterinæren, og alt så veldig bra ut. Hun virker nå mye mer fornøyd, og ligger frivillig med valpene, så det er tydelig at plagene pga keisersnitt er over. Nå kan vi bare glede oss over at dette gikk vår vei denne gangen , og nyte tiden fremover. Valpene åpnet øynene i går, og i dag skal de få sin første ormekur.

Pocahontas : 362 gram.
Phoebe :       352 gram.

Hestneshagen´s Phoebe Entertainer, 1 uke, 210 gram.
Hestneshagen’s Pocahontas Entertainer , 1 uke, 182 gram💕

1 uke gamle.

Da er det gått en uke, og det er rart å tenke på at det er nå disse to skulle blitt født. Det har vært en uke med mye oppfølging døgnet rundt. Jentene har gått opp og ned i vekt, spesielt valp 1 har vært i stor fare. De siste to døgn har vekta stått ganske i ro, med noen få gram økning. Vi krysser fingrene for at begge søstrene får vokse opp, men de er i stor fare ennå. 

Velkommen til P- kullet.

Natt til den 8.3.2018 begynte Tinca sin fødsel, også denne gangen alt for tidlig på dag 56 /57. Klokka 7.05 ble valp 1 født, ei flott tispe på 170 gram. Etter to timer skjedde det ikke mer, og vi kontaktet veterinær. Klokka 10 fikk vi beskjed om å reise til klinikken og ca kl 11 ble det tatt keisersnitt, da det ikke var noe tegn til liv på ultralyd. Vi fikk den triste beskjeden at de hadde hentet ut 6 døde valper, og det stod om Tinca sitt liv. En misdannet valp hadde ligget lenge død i livmor og forgiftet. Vi gav tillatelse til å fjerne hele livmoren, her var Tincas liv det viktigste.

Etter en stund kommer veterinæren ut og forteller at de hadde klart og fått liv i ei av valpene og holdt på med henne, samtidig som de avsluttet Tincas operasjon. 

Noen timer senere kunne jeg reise hjem med Tinca og hennes to små døtre. Valp 2 veide 135 gram , og er også ei tispe. Valpene er små , og har fått en tøff start, men vi skal gjøre alt vi kan for at de skal klare seg.

Hvil i fred 5 små skatter 💙💙💙💙❤️

Etter : Bellachroma´s Entertainer Just Heaven / Luie og Hestneshagenˋs Heart Of Gold / Tinca.

Nyeste kommentarer

07.08 | 14:03

Vi er på leting etter ei tispe av cavalier, farge blendheim. Finnes noe slikt og...

22.01 | 23:39

er en dame på 56 år, bor alene, tre barn som har flyttet ut. vokste opp med...

29.11 | 13:34

Ja vi har tibbe valper på 7 uker . Se vår Facebook side : Hestneshagen.

29.11 | 13:16

Har dere valper nå, eller voksen hun for salg. Har hatt 4 cavalerer king ch...